Sowie Królestwo

Słońce czy Księżyc?

Ogłoszenie

ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI ~°~ PROSIMY PILNOWAĆ SIĘ POPRAWNOŚCI POSTÓW, OBOWIĄZUJE RYGOR! ~°~ PILNIE POSZUKIWANI ADMINI ~°~ DUŻE EVENTY STARTUJĄ OD STYCZNIA 2015

#1 08-12-14 18:49:24

Rozalia

Mieszkaniec krainy

Punktów :   
Imię postaci: Rozalia
Wiek postaci: 14lat
Ranga: Straż przyboczna/ Wojownik
Strona/Stado: Mgły
Moce: Mag czarnego ognia
Partner: -
Rodzina: Przybrany brat Ryuin

Rozalia

Imię: Rozalia

Ranga: Zastępca Alphy/Straż Przyboczna, jestem jednak wojownikiem.

Charakter: Jestem porządna, jednak nie jestem normalna, ani dobra.. I wątpię, by o coś zmieniło. Nie czuję jednak nienawiści do Strony Księżyca, ani do Strony Słońca.. Jestem weteranką wielu walk i potyczek.. Przyjmuję przegraną z dumą. Jestem wytrzymała i odważna.. Mam też swoiste poczucie humoru, głównie czarnego. Jestem inna od reszty i prawdę mówiąc jestem z tego dumna. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy... z chęcią pomogę. Interesuję się śmiercią i życiem już po śmierci.

Moce: Panuję nad czarnym ogniem, który na prawdę jest czarno-fioletowy...

Historia: Urodziłam się na dalekiej północy. Z rodzeństwa przeżyłam jako jedyna. Z puchaczami zawsze tak bywa. Cały las chce się nas pozbyć... Gdy byłam mała znalazł mnie jeden ze strażników i trafiłam tutaj... Często wyruszałam na kilkuletnie wyprawy gdzie nabierałam doświadczenia. Więcej nie musicie wiedzieć.

Partner: Póki co brak...

Rodzina:Nie posiadam nikogo... No prócz przyrodniego brata.

Dodatkowe: Lubię muzykę, rysowanie i śpiewanie. To do mnie pasuje, i to bardzo...
Opis wyglądu i/lub obrazek: http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/342/8/6/rozalia_by_hidan_aniel_grimmjow-d894xyh.png
Jestem puchaczem wielkim, więc jestem jedną z największych sów. Jeśli chodzi o inne, no to często walczę z użyciem srebrnych szponów.

// Akcept./

Ostatnio edytowany przez Rozalia (08-12-14 18:50:52)

http://img151.imageshack.us/img151/8395/em0c0relotgdvdripavi001.jpg
                                                                             Rozalia's voice

Stopka forum

RSS