Imię: Rozalia
Ranga: Zastępca Alphy/Straż Przyboczna, jestem jednak wojownikiem.
Charakter: Jestem porządna, jednak nie jestem normalna, ani dobra.. I wątpię, by o coś zmieniło. Nie czuję jednak nienawiści do Strony Księżyca, ani do Strony Słońca.. Jestem weteranką wielu walk i potyczek.. Przyjmuję przegraną z dumą. Jestem wytrzymała i odważna.. Mam też swoiste poczucie humoru, głównie czarnego. Jestem inna od reszty i prawdę mówiąc jestem z tego dumna. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy... z chęcią pomogę. Interesuję się śmiercią i życiem już po śmierci.
Moce: Panuję nad czarnym ogniem, który na prawdę jest czarno-fioletowy...
Historia: Urodziłam się na dalekiej północy. Z rodzeństwa przeżyłam jako jedyna. Z puchaczami zawsze tak bywa. Cały las chce się nas pozbyć... Gdy byłam mała znalazł mnie jeden ze strażników i trafiłam tutaj... Często wyruszałam na kilkuletnie wyprawy gdzie nabierałam doświadczenia. Więcej nie musicie wiedzieć.
Partner: Póki co brak...
Rodzina:Nie posiadam nikogo... No prócz przyrodniego brata.
Dodatkowe: Lubię muzykę, rysowanie i śpiewanie. To do mnie pasuje, i to bardzo...
Opis wyglądu i/lub obrazek:
Jestem puchaczem wielkim, więc jestem jedną z największych sów. Jeśli chodzi o inne, no to często walczę z użyciem srebrnych szponów.
// Akcept./
Ostatnio edytowany przez Rozalia (08-12-14 18:50:52)